Hae jäseneksi

Kaikki alan yritykset sekä opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita liittymään yhdistyksen jäseniksi! Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä oikeuskelpoinen osakeyhtiö, osuuskunta, yhdistys, säätiö tai muu yhteisö tai henkilö, jonka yhdistyksen hallitus kirjallisesta hakemuksesta jäseneksi hyväksyy.

• Vuosijäsenmaksu on 350 € + alv 0% per yritys
  • Opiskelijoille jäsenmaksu on 50 € + alv 0 %

Vuotuinen jäsenmaksu oikeuttaa yrityksillä kahden henkilön osallistumiseen koulutustapahtumiin. Lisähenkilöt voivat osallistua eri maksusta.

Jos olet kiinnostunut Congress Network Finland ry:n jäsenyydestä, täytä alla oleva lomake. Kun lomake on käsitelty, CNF ry lähettää lisätietoja ja jäsenmaksulaskun.

Jäsenyyden irtisanominen

Jäsenen, joka haluaa erota yhdistyksestä, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka suullisesti yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan vähintään kaksi kuukautta ennen kalenterivuoden päättymistä, jolloin ero tulee voimaan kalenterivuoden päättyessä.

Hakijayrityksen tiedot

Yhteyshenkilöiden tiedot

Laskutustiedot

Täytä sen laskutustavan tiedot, jolla haluat laskusi.