CNF ry:n benchmarking-matka 2021

22.3.2021 - 23.3.2021

Yhdistys järjestää vuosittain yhden opintomatkan kansainväliseen lähimarkkinakohteeseen. Vuoden 2021 matkakohteeksi valikoitui ulkomaan kohteiden sijasta Rovaniemi ja ajankohdaksi on suunniteltu ma 22. – ti 23.3.2021.

Yhdistyksen hallitus suunnittelee matkan ohjelman, matka- ja majoituskustannuksista jäsenet vastaavat itse. Yhdistys tukee matkaa talousarvioon varatulla summalla, joka kohdistuu paikalliskuljetuksiin ja ohjelman käytännönjärjestelyihin. Matkalle voi osallistua myös yhdistyksen ulkopuolisia alan ammattilaisia, mikäli ryhmän koko ja muut järjestelyt sen sallivat.

Matka-ohjelma julkaistaan tammikuussa, ilmoittautuminen avautuu helmikuussa. Lisätietoja ohjelmasta joulukuusta alkaen: hallituksen jäsen Johanna Vappula, johanna.vappula@finlandiatalo.fi, matkajärjestelyistä RTG Sales, myynti@rtgsales.fi.