CNF ry:n opintomatka 2020

27.4.2020 - 28.4.2020
klo 09.00 - 16.00

Oslo

Yhdistys järjestää vuosittain yhden opintomatkan kansainväliseen lähimarkkinakohteeseen. Vuoden 2020 tutustumismatka on päätetty toteuttaa huhtikuun lopulla 27.-28.4.2020 Norjaan ja sen pääkaupunkiin Osloon.

Yhdistyksen hallitus suunnittelee matkan ohjelman, matka- ja majoituskustannuksista jäsenet vastaavat itse. Yhdistys tukee matkaa talousarvioon varatulla summalla, joka kohdistuu paikalliskuljetuksiin ja ohjelman käytännönjärjestelyihin. Matkalle voi osallistua myös yhdistyksen ulkopuolisia alan ammattilaisia, mikäli ryhmän koko ja muut järjestelyt sen sallivat.

Opintomatkan ohjelma alkaa maanantaina 27.4. noin klo 9 eli mukaan ehtii Finnairin tai Norwegianin aamulennoilla. Molempien lentoyhtiöiden suorat paluulennot Oslosta Helsinkiin tiistaina 28.4. lähtevät illalla.

Majoitusta on mahdollista varata Clarion Hotel the Hubista ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitusta voi varata 25.-28.4. väliselle ajalle (la-ti) yhdeksi tai useammaksi yöksi. Ilmoittautuminen opintomatkalle alkaa helmikuun alussa ja majoitusta on mahdollista varata saatavuuden mukaan rajoitetun ajan. Majoitus ja osallistuminen laskutetaan ennen matkaa. Hinnat, varausehdot ja tarkempi ohjelma julkaistaan, kun ilmoittautuminen alkaa.

Alustava ohjelma

Maanantai 27.4.

Vigelandsparken, opastettu kierros

Lounas

Norway Convention Bureu (Innovation Norway)

Nobels Fredssenter

Rådhuset

Illallinen, ravintolan esittely + mahdollinen keittiökierros

Tiistai 28.4.

Hotellikierros Clarion Hotel the Hub

Oslo Congress Center

Lounas

Opera House

Forskningsparken Conference Centre

Iltapäiväkahvit

Ohjelma sitoumuksetta, muutokset mahdollisia.

Lisätietoja: Terhi Karresmaa, myyntipäällikkö, RTG Sales Oy, Kokous- ja kongressimyynti, Lönnrotinkatu 14 A 16, 87100  KAJAANI. Puh. 040 820 1675, terhi.karresmaa(at)rtgsales.fi

Lisätietoja Oslosta kokouskaupunkina https://www.visitoslo.com/en/meetings/