Congress Network Finland ry – Nätverk för professionella inom mötesindustrin i Finland

CNF är en finländsk förening inom mötesindustrin, vars mål är att befrämja och utveckla medlemmarnas professionella utbildning, utvidga medlemmarnas nätverk, utveckla forskningen inom området, dela information samt agera som intressebevakare för branschen tillsammans med andra aktörer.

Föreningen har för tillfället 70 medlemmar runtom i Finland. Är du intresserad av att komma med?

Blogi: Benchmarking -matkan suunnittelu · Congress Network Finland ry

Jälleen kerran saimme nauttia hyvin järjestetystä ja inspiroivasta opintomatkasta -tällä kertaa Alankomaiden Haagiin. Lue CNF ry:n opintomatkoista..

18 likes, 2 kommentarer2 veckor sedan

Photos from Congress Network Finland ry's post