​Coworking-trendi on nousussa

Coworking-trendi on nousussa ─ Scandic vastaa kysyntään tuomalla markkinoille Pohjoismaiden laajimman coworking-verkoston

Scandic-hotellit julkistaa tänään uuden coworking-palvelun miltei 270 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa. Suomessa palvelu on tarjolla lähes 30 paikkakunnalla.

Uusi yhteiskäyttötyötiloja tarjoava coworking-palvelu mahdollistaa työskentelyn inspiroivassa ja toimivassa ympäristössä. Työtilan lisäksi asiakkaan käytössä on kaikki tarvittava Wi-Fi-yhteydestä tuoreeseen kahviin. Coworking-työtilan osto on kätevää, eikä se vaadi sitoutumista.

Coworking-trendi on nyt nousussa Pohjoismaissa, kun vakituisten toimistotilojen tarve vähenee digitaalisen kehityksen myötä. Niin isot kuin pienemmätkin yritykset etsivät joustavuutta toimintaansa.

”Työskentelyyn haetaan nyt monipuolisempia ratkaisuja. Olemme huomanneet ihmisten tarpeen työtiloille kodin läheisyydessä, tapaamisten välissä ja matkoilla. Siksi tarjoamme joustavan, inspiroivan ja kustannuksia säästävän coworking- tai yksityisen työtilan 270 hotellissa kuudessa eri maassa”, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandic tarjoaa mutkattoman, helposti saavutettavan ja kustannustehokkaan paikan työskennellä missä tahansa Scandicin hotellissa. Hotelleissa on monia ratkaisuja käyttäjän tarpeisiin rennoista hotelliauloista yksityisiin ja rauhallisiin työtiloihin. Palvelu sopii sekä yksittäisille vieraille että yrityksille, jotka etsivät työntekijöilleen vaihtoehtoisia tiloja työskentelyyn, yhteistoimintaan ja verkostoitumiseen.

”Jo vuosia hotelliaulamme ovat palvelleet epämuodollisina työtiloina tarjoten dynaamisen ja luovan ympäristön erilaisille kohtaamisille. Nyt otamme ne virallisemmin käyttöön lisäämällä samalla hyödyllisiä etuja, jotka tekevät työpäivästä paremman”, jatkaa Käyhkö.

Stay Safe at Scandic -ohjelma takaa turvallisen vierailun kaikissa Scandic-hotelleissa. Tämä toteutuu huolehtimalla turvaväleistä, vähentämällä istuimia auloissa ja ravintoloissa sekä kannustamalla vieraita hyvään käsihygieniaan. Scandic on lisännyt siivousta ja tehostanut siivouskäytäntöjä muun muassa desinfioimalla julkisia tiloja säännöllisesti.

Scandic coworking:

  • Työtiloja 270 hotellissa, kuudessa eri maassa
  • Laaja valikoima erilaisia työtiloja
  • Wi-Fi
  • Tarjolla kahvia, teetä ja Scandic-vettä
  • Alennuksia Scandic Shopissa, ravintoloissa ja baareissa
  • Vastaanoton palvelut käytettävissä, mukaan lukien tulostus ja kopiointi
  • Avoinna 24/7
  • Stay Safe at Scandic
  • Mahdollisuus kokoustilojen käyttöön tuntiveloituksella 15 €/h saatavuuden mukaan

Scandic Hotels – 2020-09-08

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6