Benchmarking-matka keväällä 2024

18.4.2024 - 18.5.2024
klo 00.00 - 23.59

Yhdistys järjestää vuosittain yhden opintomatkan sellaiseen kansainväliseen lähimarkkinakohteeseen, joka on riittävän verrannollinen Suomen markkinaan sen koon, maantieteellisen sijainnin ja yrityskulttuurin suhteen. Hallitus päättää kohteen ja ajankohdan syksyn jäsenkyselyn tulosten perusteella.

Yhdistyksen hallitus suunnittelee matkan ohjelman, matka- ja majoituskustannuksista jäsenet vastaavat itse. Yhdistys tukee matkaa talousarvioon varatulla summalla, joka kohdistuu paikalliskuljetuksiin ja ohjelman käytännönjärjestelyihin. Matkalle voi osallistua myös yhdistyksen ulkopuolisia alan ammattilaisia, mikäli ryhmän koko ja muut järjestelyt sen sallivat.

Aikaisempina vuosina benchmarking-kohteita ovat olleet mm. Dublin, Berliini, Wien, den Haag, Göteborg, Amsterdam, Kööpenhamina ja Tukholma&Uppsala.