Benchmarking-matka Osloon

25.4.2024 - 26.4.2024

Merkitse jo kalenteriin tämän vuoden benchmarking-matka Osloon. Ohjelma alkaa torstaina 25.4.2024 alustavasti n. klo 10 aikaan ja päättyy perjantaina 26.4.2024 viimeistään n. klo 13.

Tiedotamme ohjelmasta ja aikataulusta tarkemmin mahdollisimman pian, mutta lentolippuja voi jo lähteä varailemaan!

***

Yhdistys järjestää vuosittain yhden opintomatkan sellaiseen kansainväliseen lähimarkkinakohteeseen, joka on riittävän verrannollinen Suomen markkinaan sen koon, maantieteellisen sijainnin ja yrityskulttuurin suhteen. Hallitus päättää kohteen ja ajankohdan syksyn jäsenkyselyn tulosten perusteella.

Yhdistyksen hallitus suunnittelee matkan ohjelman, matka- ja majoituskustannuksista jäsenet vastaavat itse. Yhdistys tukee matkaa talousarvioon varatulla summalla, joka kohdistuu paikalliskuljetuksiin ja ohjelman käytännönjärjestelyihin. Matkalle voi osallistua myös yhdistyksen ulkopuolisia alan ammattilaisia, mikäli ryhmän koko ja muut järjestelyt sen sallivat.