Ajankohtaisia alan koulutuksia ja webinaareja

Hei jäsenet!

Kokoamme tälle sivulle alan ajankohtaisia koulutuksia ja webinaareja. Jos sinulla on tiedossasi hyviä koulutuksia, niin laita meille viestiä osoitteeseen jenniina.palmu@seinajokicongress.fi niin lisäämme ne tälle sivulle muidenkin nähtäväksi ja osallistuttavaksi.

 

Tiistaina 19.5.2020 HelsinkiNorth – Hyria Matkailuforum: Matkailualalla synkkä tulevaisuus klo 15

Tilaisuudessa pureudutaan matkailualan kiperiin kuulumisiin vallitsevassa poikkeustilanteessa. Kaikille avoimessa foorumissa käydään läpi eri yritysten käytännön kokemuksia koronan tuomista haasteista ja mitä muutoksia yritykset ovat niiden ratkomiseksi tehneet.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

Keskiviikkona 20.5.2020 Rohkeuden manifesti – live stream keskiviikkona klo 13:00-14:00
Uusi normaali on pian täällä. Vanhan ja uuden taitekohta rohkaisee kokeilemaan, tekemään toisin ja ottamaan riskejä. Mitä uusi normaali vaatii meiltä, jotta menestymme jatkossakin?

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

Keskiviikkona 20.5.2020 Tapahtuma-ala nyt ja kriisin jälkeen klo 8.30

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

Torstaina 28.5.2020 Helsinki Method for Meetings and Events syventävä workshop klo 14-16.30
Uusi Helsinki Method for Meetings and Events -konsepti palvelee tapahtumien suunnittelijoita ja toteuttajia virtuaali- ja hybriditapahtumien rakentamisessa. Tapahtumassa perehdytään virtuaalitapahtuman suunnitteluun sekä harjoitellaan konkreettisesti Helsinki Methodin käyttöä. Tapahtumaan osallistuvat saavat metodiin kuuluvat “lakanat” käyttöönsä. Tilaisuus on tarkoitettu tapahtuma-alan toimijoille sekä tapahtumapalveluita ostaville organisaatioille, jotka haluavat olla muutoksen etulinjassa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

Perjantaina 29.5.2020 MPI Finlandin “Moderating and designing online meetings: Humanizing the digital participant” -online-tilaisuus klo 14. Kouluttaja: Jan-Jaap In der Maur

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

Visit Finland -webinaarit matkailutoimijoille

https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/uutiset/2020-visit-finland/visit-finland–webinaarit-matkailutoimijoille/ 

Webinaaritallenne Business Finland häiriötilannerahoituksen hakeminen

https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/visit-finland/2020/webinaari-business-finland-hairiotilannerahoituksen-hakeminen/

Seminaarien satoa. Tutustu Visit Finlandin järjestämien seminaarien sekä työpajojen materiaaleihin. 

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/matkailun-edistaminen/toiminta-suomessa/seminaarien-satoa/ 

Meltwater järjestää vähintään kerran kuukaudessa webinaareja eri aiheista markkinoinnin, viestinnän, sosiaalisen median ja myynnin ympäriltä. Teemme myös tallenteet kaikista live webinaareista, jotta voit palata niihin jälkikäteen.

Lyytin oppaat ja tietopaketit on tarkoitettu kaikille joita kiinnostaa tapahtumien järjestäminen, koulutusten, tilaisuuksien ja kohtaamisten tuottaminen, sekä näihin liittyvä viestintä ja markkinointi. Lataa ja lue ilmaiseksi!

Maksullisia webinaareja monipuolisista aiheista löytyy myös Puhujatorin sivuilta.

MySpeaker välittää puhujia tilanteeseen kuin tilanteeseen, ajankohtaisia puhujia ja aiheita mm. painetilanteessa toimisiseen, josta puhuu työpsykologian tohtori Helena Åhman.

 

 

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6