CoreGo osaksi Congress Network Finlandin verkostoa

Vuonna 2015 Helsingissä perustettu CoreGo Oy tarjoaa moderneja maksuratkaisuja ja niiden oheispalveluita erilaisiin tapahtumatiloihin ja ravintolatoimijoille. Yrityksen missiona on tarjota teknologiaratkaisuja, jotka auttavat alan toimijoita järjestämään sujuvampia tapahtumia ja tarjoamaan parempia kävijäkokemuksia asiakkailleen. CoreGo toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

CoreGolla on vahvaa teknologista osaamista sekä palvelualttiutta, jonka takana on innostunut ja kokenut tiimi. CoreGon toiminnan keskiössä ovat poikkeuksellisen laaja palveluvalikoima sekä jatkuva kehitystyö.

Palveluvalikoimaan kuuluvat maksuratkaisujen lisäksi muun muassa kulunvalvonta, verkkoratkaisut, älyrannekkeet ja -kortit, mobiilisovellusalusta, kameraratkaisut kävijälaskentaan sekä verkkokauppa-alusta. CoreGon pilvipohjainen järjestelmä kattaa myös useita kirjanpito-, lippu- ja kassaintegraatioita sekä kattavan varastonhallintatyökalun.

Sekä järjestelmiä että asiakaspalvelua kehitetään jatkuvasti, jotta asiakkaille voidaan tarjota entistä parempia ja kestävämpiä tapahtumaratkaisuja.

– CNF:n jäsenyys tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden olla osana uniikkia tapahtumatalojen- ja tekijöiden verkostoa. Järjestelmiemme ja palvelumme kehitys tapahtuu tapahtumien ytimessä, joten oikeanlainen verkosto on tärkeä osa tätä. Uskomme tulevien jäsentapahtumien olevan paikka, jossa kohdata niin uusia kuin olemassa olevia yhteistyökumppaneitamme. On hedelmällistä päästä säännöllisesti vaihtamaan kuulumisia ja pohtimaan tulevaisuuden näkymiä molemmin puolin.

CoreGon verkkosivut: https://corego.fi/

Löydät meidät myös somesta:

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/corego-oy/

Facebook: https://www.facebook.com/coregofinland

Instagram: https://www.instagram.com/coregofinland

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6