Holiday Club avaa kesällä hotellin Vierumäelle – kylpylän ja loma-asuntorakentamisen suunnittelu käynnistyy

Holiday Club Resorts Oy aloittaa Vierumäen hotellin operaattorina monipuolisen liikuntaja vapaa-ajan keskuksen ytimessä. Tavoitteena on hotellin avaus jo heinäkuussa 2021.

Hotellikiinteistön omistaa S-Pankin hallinnoima yhteissijoitusyhtiö, jossa sijoittajina ovat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Samalla Holiday Club aloittaa kiinteistön omistajien kanssa hankesuunnittelun, jossa tavoitteena on rakentaa hotellin yhteyteen täysimittainen kylpylä vuoteen 2024 mennessä. Holiday Club jatkaa loma-asuntorakentamista Vierumäellä jo tulevana kesänä ja suunnitteilla on lomaasuntoja myös hotellin yhteyteen.

Kesällä 2021 avattavan Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 huonetta sekä monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut. Hotellin avautuessa asiakkaat pääsevät nauttimaan ravintolapalveluiden ohella myös virkistävästä day spasta rentouttavine hoitoineen.  Ravintolamaailmaa ja palvelutarjontaa aletaan kehittämään ja uudistamaan vaiheittain. Hotellin yhteyteen suunnitteilla oleva kylpylähanke vastaa modernin saunakulttuurin  nousevaan trendiin ja monipuolistaa alueen ympärivuotista palvelutarjontaa. Suomen suurin kylpylähotellien toimija Holiday Club operoi useita kylpylähotelleja vapaa-ajan aktiviteetteineen Suomessa ja Ruotsissa. Näistä suurimmat Katinkullassa ja Saimaalla sekä Åressa. Suunnitelman mukaan Holiday Club Vierumäen kylpylä avautuisi vuoteen 2024 mennessä.

“Monipuolinen ja laadukas kylpylä- ja saunamaailma täydentää Vierumäen palvelutarjontaa aktiivilomailijoille palvellen hotellin ja loma-asuntojen asiakkaita, muita alueen vierailijoita sekä paikallisia asukkaita. Luonnonläheisyyttä, aktiviteetteja, rentoutumista ja elämyksiä yhdistelevät lomakohteet houkuttelevat niin   kotimaisia lomailijoita kuin kansainvälisiäkin matkailijoita koronapandemian jälkeen”, toteaa Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Maisa Romanainen.

Holiday Club Vierumäen majoituspalveluihin kuuluu jo nyt omistettavia sekä vuokrattavia loma-asuntoja, ja lisärakentaminen käynnistyy tulevana kesänä. Loma-asuntoja on suunnitteilla myös aivan hotellin välittömään läheisyyteen. Holiday Club Vierumäestä tullaan kehittämään jokaisen hyvinvoinnista kiinnostuneen aktiivisen lomailijan unelmakohde. “Osaamisemme ytimessä ovat kylpyläelämysten lisäksi laajat vapaa-ajan palvelut, monipuolinen ravintolatarjonta sekä kattavat majoituspalvelut erilaisista loma-asunnoista hotellihuoneisiin. Ketjussamme on lähes 30 lomakohdetta ympäri Suomen – Vierumäki on yhdeksäs kylpylähotellimme ja tarjoaa asiakkaillemme täyden palvelupaketin eteläisessä Suomessa. Haluamme rakentaa Vierumäen tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja tiiviissä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa”, Romanainen kertoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Holiday Clubin kanssa. Uskomme, että Vierumäen perinteikäs alue kehittyy entistä paremmaksi ja uusien palveluiden kautta vastaa monipuolisen asiakaskunnan tarpeisiin yhä kattavammin”, yhteissijoitusyhtiön hallinnoinnista vastaava S-Pankki Kiinteistöt Oy:n Leo Nilsson sanoo.

Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on yli 2000 loma-asuntoa ja yli 1000 hotellihuonetta Suomessa, sekä toimintaa myös Ruotsissa ja Kanariansaarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30. Näistä 8 kylpylähotellikohdetta tarjoavat tasokkaan loma-asumisen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja yrityksellä on yli 60 000 osakasperhettä. Yrityksen omistaa intialainen Mahindra&Mahindra monialayhtiö tytäryhtiönsä Mahindra Holidays&Resorts -yhtiön kautta.

Lisätietoa: www.holidayclub.fi/uutta-vierumakea

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6