Jäsenesittelyssä Visit Pori

Visit Pori on Porin tapahtumiin, matkailuun, markkinointiin ja kaupungin brändiin keskittyvä yksikkö, joka haluaa luoda yhdessä unohtumattomia elämyksiä ja uniikkeja hetkiä ihan kaikille. Autamme asiakkaita maksutta kartoittamaan meidän ainutlaatuisesta kaupungista sopivat tilat sekä tarvittavat palvelut.

Hommat toimii meillä niin, että asiakas ottaa yhteyttä tapahtuma-asiantuntija Eija Joensuuhun, joka laittaa välittömästi rattaat pyörimään Porin päässä.

– Meillä on kyky yhdistää tapahtumajärjestäjän tarpeet ja Porin tarjoamat mahdollisuudet toimivaksi kokonaisuudeksi.  Yksi tärkeistä taidoistamme on saada asiat sujumaan ja tapahtuma onnistumaan. Kokousjärjestelyissä ja tapahtumissa laaja yhteistyöverkosto ja osaajien joukko auttaa vastaamaan haasteisiin ja palvelemaan tapahtumaa parhaiten hyödyttävällä tavalla.

Huikeat Porin kesätapahtumat Pori Jazz, SuomiAreena ja Porispere tuovat valtavat massat kesäaikaan kaupunkiin. Porin tapahtumat keräävät vuosittain puolisen miljoonaa kävijää ympäri maailman.

Visit Pori on ollut mukana Congress Network Finland ry:n toiminnassa perustamisesta lähtien eli jo 10 vuotta.

– Parasta mukana olemisessa on ollut tutustuminen muiden kaupunkien samaa työtä tekeviin kollegoihin. Ihanaa on ollut myös huomata, että monet muut kaupungit ovat samojen haasteiden ja ilon aiheiden edessä kuin itsekin. On virkistävää kuulla muiden tavoista tehdä tapahtumallisuuden edistämistyötä, joka ei sinänsä ole lailla määriteltyä, miten se missäkin kaupungissa pitää tehdä. Tapoja on monia ja kaupungit ovat eri lailla siihen organisoituneet. Verkostotapaamisissa pääsee tutustumaan eri paikkakuntien puitteisiin, uusiin tiloihin sekä samalla kuulee uudet tuulet ja päivänpolttavat aiheet.

 

Teksti: Eija Joensuu

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6