Jäsenyrityksillemme voittoja Evento Awards 2018 – kilpailussa

Evento Awardsissa jaettiin tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot 13 sarjassa. Voittajien joukossa olivat muun muassa Logomo ja hotelli Sveitsi.

Tapahtuma-alan kokonaisvaltaisesti huomioiva Evento Awards -kilpailu huipentui 12. huhtikuuta Helsingissä Tapahtumakeskus Telakalla järjestettyyn palkintojuhlaan. Tunnustuspalkintoja jaettiin palkintoja 13 kategoriassa. Ammattilaiset kilpailivat omissa sarjoissaan vuoden 2017 aikana toteutuneilla tapahtumatöillä. Lisäksi kilpailun järjestävän Evento-lehden lukijat pääsivät ehdottamaan omia suosikkejaan parhaiksi yhteistyökumppaneiksi.

Pieni tapahtumapaikka (alle 1 000 hlöä): Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Lokakuussa 2017 uudistuneena ovensa avannut Hotel Sveitsi on monipuolinen elämyskeskus sekä kokous- ja tapahtumatalo. Primehotels-ketjuun kuuluvassa hotellissa on useita erilaisia auditorioita, kokoustiloja, kabinetteja ja ravintoloita, jotka muuntuvat moneen. Tarjolla on myös laaja kirjo aktiviteetteja luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville. Hotellin ravintolat panostavat lähiruoan lisäksi raaka-aineisiin, jotka ovat kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja.

Iso tapahtumapaikka (yli 1 000 hlöä): Logomo, Turku

Toimintansa vuonna 2011 aloittanut Logomo on Turun keskustan kupeessa sijaitseva konsertti-, kokous- ja konferenssitalo, joka yhdistää eläväksi kokonaisuudeksi bisneksen, tapahtumat, työn, taiteen ja viihteen. Muuntuvan tapahtumatalon suunnittelu ja toteutus ovat perustuneet toiminnallisuuteen, joten tiloissa on helppo järjestää lähes mitä tahansa ilman kompromisseja. Tapahtumien laadukkaassa toteuttamisessa auttaa tiivis yhteistyöyritysverkosto. Voitti Evento Awardsissa myös vuonna 2016.
Kilpailu järjestettiin viidennen kerran. Aiemmista vuosista poiketen yleisö- ja tapahtumasarjojen ehdokkaat laittoi paremmuusjärjestykseen kaksi erillistä alan ammattilaisista koostuvaa tuomaristoa, ja parhaat tapahtumatyöt selvisivät samana päivänä Kongressi-messuilla järjestetyn pitchaus-tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja kilpailusta ja voittajista täältä

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6