Kotkan tapahtumakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi Tiina Salonen

Kotkan Kantasatamassa sijaitsevaa Satama Areena -tapahtumakeskusta operoivan Kotkan tapahtumakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu yhtiön vt. toimitusjohtaja Kulttuurituottaja YAMK Tiina Salonen, 41 vuotta. Salonen jatkaa vt. toimitusjohtajana ja Kotkan kaupungin tapahtumapäällikkönä vuoden vaihteeseen asti ja aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2024.

Toimitusjohtaja valittiin Eezy-henkilöstöpalveluiden kanssa tehdyllä toimitusjohtajahaulla, johon liittyi sekä julkinen hakuprosessi että suorahaku. Hakijoita oli yhteensä 44 kappaletta, joista karsinnan jälkeen haastateltiin kuusi.

”Hakijoiden taso oli todella korkea ja halusimme perinpohjaisella hakuprosessilla varmistaa, että saamme parhaan mahdollisen toimitusjohtaja Satama Areenalle. Lopullinen valinta tehtiin kolmen parhaan hakijan joukosta ja valintaraati oli yksimielinen Tiinan valinnasta uudeksi toimitusjohtajaksi.” toteaa Kotkan tapahtumakeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Tuovinen.

”Minulle oli erittäin tärkeää, että hakuprosessi tehdään kunnolla ja olin myös varautunut siihen, että minua ei valittaisi tehtävään. Satama Areena on otettu erittäin hyvin vastaan ja ensimmäisen kuukauden käyttäjämäärä, lähes 30.000 vierailijaa on todella paljon. Lähden todella innoissani kehittämään taloa ja sen toimintaa eteenpäin.” sanoo Tiina Salonen.

Lisätietoja

Jari Tuovinen, hallituksen puheenjohtaja
puhelin 0500 593 000

Tiina Salonen
puhelin 0400 608 997

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6