Lumia Ankkurista Helsingin Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja

Lumia Ankkuri on nimitetty Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtajaksi 15.6. alkaen. Ankkurilla on laaja kokemus tapahtumaliiketoiminnasta ja -markkinoinnista. Hän on tehnyt pitkän työuran Helsingin Messukeskuksessa ja siirtyy uuteen tehtävään liiketoimintapäällikön toimesta. Ankkuri on tuloshakuinen ammattilainen, jonka yhtenä vahvuutena on mm. strateginen toiminnan kehittäminen.

Lumia Ankkuri on valmistunut London Metropolitan -yliopistosta maisteriksi v. 2012 pääaineenaan tapahtumamarkkinoinnin johtaminen. Sen jälkeen hän on työskennellyt tiimin vetäjänä Helsingin Messukeskuksessa. Hän on vastannut ammattitapahtumista ja isoista yleisötapahtumista – muun muassa Matkamessuista.”Lumia Ankkuri on tuloshakuinen, laajojen kokonaisuuksien johtaja, joka on toimintakykyinen kaikenlaisissa tilanteissa ja muuttuvissa ympäristöissä. Hän on tehnyt pitkään töitä sekä markkinoinnin että viestinnän parissa tapahtuma-alalla. Siirtyessään talon sisältä markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävään, hän on heti valmis toimimaan ja kehittämään ja juuri tällaisen ammattilaisen tarvitsemme nyt tähän tehtävään,” kertoo Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. ”Arvostamme suuresti Ankkurin osaamista, innovatiivisuutta ja rohkeutta.”

Messukeskuksessa Ankkuri vastaa markkinointi- ja viestintäorganisaatiosta, johon kuuluu tällä hetkellä 14 viestinnän, markkinoinnin ja graafisen suunnittelun ammattilaista.  ”Markkinointi- ja viestintäjohtajana pääsen entistä vahvemmin vaikuttamaan Messukeskuksen liiketoiminnan kehittämiseen ja siitä viestimiseen. Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia erilaisissa tapahtumissa. Teemme pitkäjänteistä vastuullisuustyötä kantamalla vastuumme ympäristöstä, taloudesta ja ihmisistä. Tapahtuma-ala on nyt nosteessa ja edellyttää paljon uudenlaista ajattelua ja toimintaa. Olen valmis tämän uuden haasteen ottamaan vastaan”, sanoo Lumia Ankkuri.Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi.

Lisätietoja: Messukeskus Helsinki, toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, puh. 040 040 0074, anni.vepsalainen@messukeskus.commarkkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkuri, puh. 050 387 0023,  lumia.ankkuri@messukeskus.com

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6