Nimitysuutisia Lahdessa

KOKO Lahti Oy:n

Markkinointi- ja viestintäjohtajana on 28.11.2021 aloittanut Elina Hankkio. Työssään Hankkio vastaa kokonaisvaltaisesti tapahtumayhtiön markkinoinnista ja viestinnästä. Hankkiolla on vahva kokemus elämysten ja tapahtumien markkinoinnista ja sponsoroinnista. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Helsingin juhlaviikkojen markkinointi- ja viestintäpäällikkönä ja vastannut hotelli Marski by Scandicin tapahtumallisuudesta, lisäksi Hankkiolla on vuosien kokemus kulttuuri- ja tapahtumakentällä ympäri Suomen.

 

Myyntipäällikkönä on 3.1.2022 aloittanut Harri Olenius, jonka vastuulla on kokousten ja muiden yritystapahtumien uusasiakashankinta KOKO Lahden tapahtumataloihin. Oleniuksella on monipuolinen kokemus ja vahva verkosto sekä yritys- että tapahtumatoimijoihin. KOKO Lahteen Olenius siirtyi Visit Lahden myyntipäällikön paikalta, jossa hän vastasi Lahden seudun matkailutoimijoiden palveluiden myynnistä kotimaan markkinoilla. Oleniuksella on pitkä ja laaja-alainen kokemus myös ravintola-alalta ja henkilöstöalalta.

 

Visit Lahden

Kokous- ja kongressimyyntipäällikkönä aloitti 1.2.2022 MBA Anu Kärkkäinen. Anulla on vahva kokemus kokous-, kongressi- ja incentive-maailmasta. Olet saattanutkin jo tavata Anun, sillä hän työskenteli pitkään Lahden Sibeliustalossa ja Mukkulan kartanossa. Anu siirtyy Visit Lahteen Original Sokos Hotel Triplan kokous- ja ravintolapäällikön tehtävistä.

 

CNF-verkosto onnittelee Lahden kollegoita!

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6