Oulun kyljessä sijaitseva Zemppi Areena Kempeleestä rokaten mukaan

Zemppi Areenan yrittäjät Samuli Lehtola ja Timo Eskelinen lähtivät mukaan CNF ry:n verkostoon suosituksesta.

”Kun kuulimme, mitä CNF ry:llä on tarjota, päätimme lähteä mukaan. Se oli se hyvä myyntipuhe, joka vakuutti…”, hymähtää Samuli ja jatkaa. ”Meitä kiinnostaa nimenomaan tapahtuma-alan ammattilaisten verkosto. Toivomme pääsevämme vaihtamaan ajatuksia saman toimialan ihmisten kanssa”.

Lehtola nostaa puheenaiheeksi nousevat kustannukset ja kilpailun.

”Kustannukset tapahtuman järjestämisen jokaisella osa-alueella ovat kasvaneet. Tapahtumakentällä kilpaillaan välillä jopa julkisella rahalla järjestettyjen tapahtumien kanssa, joka itsessään vaikeuttaa voittoa tavoittelevien yritysten tekemistä. Samaan aikaan kilpaillaan myös ihmisten vapaa-ajasta”.

Näistä tosiseikoista huolimatta, miehet ovat liikkeelle vahvalla luottamuksella.

”Tottahan se on, että vahvimmat selviävät tästäkin muutoksesta. Olemme mukana kilpailussa kovalla työnteolla, positiivisella asenteella ja laadukkaalla konseptilla”, pohtii Lehtola.

Zemppi Areena on moderni monitoimiareena Oulun naapurikunnassa Kempeleessä. Oulun keskustasta hurauttaa autolla noin kymmenessä minuutissa ja lentokentälle viidessätoista. Sijainti on keskeinen sekä palvelut ovat todella lähellä. Areenan yhteydestä löytyvät majoitus- ja ravintolapalvelut (Forenom), kuntosali (Liikuntakeskus Zemppi), keilahalli (Pelixir) sekä parturi-kampaamo – todellinen monitoimiareena!

Zemppi Areenassa järjestetään rock- ja pop-keikkoja, lasten konsertteja, urheiluja businesstapahtumia, messuja sekä näyttelyitä. Areena on koti myös ZROCK-festivaalille, joka on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin raskaan musiikin sisätapahtuma. Myös huippusuositut pikkujoulut vaihtuvine ohjelmistoineen ovat vakiinnuttaneet paikkansa Oulun seudulla.

Zemppi Areenassa on mahdollisuus järjestää huippuluokan tapahtumia. Tapahtumakäytössä Zemppi Areena vetää 1500 henkilöä ja urheilu- ja tapahtumapinta-alaa on yhteensä 2300 neliötä. Areenasta löytyvät valmiina av-tekniikka: jättinäytöt, kaiuttimet sekä muu tarpeellinen tekniikka.

CNF ry iloitsee ensimmäisestä kempeleläisestä jäsenestä ja toivottaa Samulin ja Timon tervetulleiksi mukaan!

Lisätietoja:
Zemppi Areena Oy
Samuli Lehtola
0400 274 393
samuli.lehtola (at) zemppiareena.fi

Teksti: Riina Aikio

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6