Satama Areenalla vilkas ensimmäinen kuukausi

Kotkan Kantasatamaan 24. elokuuta avattu tapahtumakeskus Satama Areena on saavuttanut ensimmäisen aukiolokuukautensa aikana upeat 27 000 kävijää!

Ensimmäisen kuukauden aikana Satama Areenalla on nähty avajaisviikon tilaisuuksien ja konserttien lisäksi muun muassa Valtakunnalliset Kotiseutupäivät, Yrittäjägaala sekä Hyväntuulen messut. Lisäksi Satama Areenaan on päässyt tutustumaan talokierroksilla. Ensimmäisten viikkojen aikana asiakkailta saatu palaute on ollut positiivista: Satama Areenalle on helppo saapua ja tiloissa on selkeää liikkua, aulan ilmavuus ja valoisuus on herättänyt ihastusta ja ravintolan lounasta on kehuttu maistuvaksi. Myös ystävällinen henkilökunta ja Satama Areenan tilojen taipuminen monenlaisiin tarkoituksiin on saanut kiitosta.

Satama Areenan avauduttua on saatu myös uusi lisäys Kotkan lounastarjontaan. Ravintola Buugin valikoima täydentyy 7.10. alkaen lauantaibrunsseilla.

Satama Areenan syksy jatkuu vilkkaana ja talo täyttyy loppuvuoden aikana monenlaisista tapahtumista ja tilaisuuksista. Kaikki Satama Areenan tähän mennessä julkaistut tapahtumat löytyvät osoitteesta satama.fi/tapahtumat, mutta lisäksi talossa on paljon yksityistilaisuuksia ja kutsuvierastapahtumia.

Lisätietoja:

Tiina Salonen
Vt. toimitusjohtaja

Satama Areena / Kotkan tapahtumakeskus Oy

tiina.salonen@kotka.fi

040 060 8997

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6