Scandic palkitaan esteettömyydestä YK:n päämajassa Wienissä

Scandic-hotelliketju on voittanut kansainvälisen esteettömyyspalkinnon luovista käytännöistään. Zero-projektin palkintojuhla järjestetään YK:n päämajassa Wienissä. Scandic on kutsuttu tapahtumaan puhumaan siitä, miten yritys huomioi esteettömyyden hotelleissaan.

Scandicin esteettömyysstandardi kerää tunnettuutta. Kansainvälinen Zero-projekti palkitsee Scandicin esteettömyyden huomioimisesta. Palkintoraati koostui esteettömyysasiantuntijoista ympäri maailmaa.

Scandic palkitaan kunniakirjalla Zero-projektin konferenssissa. Tapahtuma järjestetään 21.–23. helmikuuta YK:n päämajassa Wienissä.

“Tämä on jälleen yksi mahtava tunnustus sitoutuneesta työstä, jota olemme tehneet joka päivä parantaaksemme hotelliemme esteettömyyttä. Koko Scandicin henkilöstö on osallistunut esteettömyystyön edistämiseen johtoa myöten”, Even Frydenberg, Scandicin konsernijohtaja sanoo.

Scandicin esteettömyyslähettiläs pitää puheen YK:n päämajassa

Scandicin esteettömyyslähettiläs Magnus Berglund on kutsuttu Zero-projektin kolmipäiväiseen konferenssiin puhujaksi. Berglund kertoo konferenssissa Scandicin innovatiivisista käytännöistä ja yrityksen esteettömyysstrategiasta, joka herättänyt kansainvälistäkin huomiota.

“Scandicin esteettömyysstandardi sisältää 135 kohdan muistilistan, joka on käytössä kaikissa Scandicin hotelleissa läpi ketjun”, Berglund sanoo.

Henkilöstön osaamista pidetään yllä koulutuksien avulla. Kaikki Scandicin 16 000 työntekijää ovat käyneet läpi interaktiivisen esteettömyyden verkkokoulutuksen, joka sisältää testejä ja vinkkejä. Koulutuksen avulla näytetään, miten erinomainen palvelu varmistetaan vieraille, joilla on toimintarajoite.

Vieraat ovat tasa-arvoisia

Scandicin tavoite on luoda merkityksellinen hotellikokemus kaikille. Pohjoismaiden johtavana hotelliketjuna Scandicilla on tilaisuus muuttaa koko hotellialaa.

“Olemme olleet jo monen vuoden ajan sitoutuneita edistämään esteettömyyttä. Siitä on tullut osa Scandicin DNA:ta. Kaikkein ylpeimpiä olemme siitä, miten tyytyväisiä vieraamme ovat hotellivierailun jälkeen”, Berglund sanoo.

Zero-projekti keskittyy edistämään ihmisten tasavertaisuutta maailmanlaajuisesti. Projekti tarjoaa alustan, jossa jaetaan innovatiivisimmat ja tehokkaimmat ratkaisut arjen ongelmiin toimintarajoitteiden kanssa. Zero-projektin tavoitteena on rakentaa maailma, jossa ei ole esteitä. Projektissa on mukana kasvava verkosto, jossa on yli 3 000 esteettömyysasiantuntijaa yli 150 maasta. Lue lisää Zero-projektista.*

Lisätietoja:

Magnus Berglund, Accessibility Director, Scandic Hotels Group
Email: magnus.berglund@scandichotels.com
Phone: +46 8 517 350 77

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6