Photo: Scandic

Scandic valittiin finaaliin European Diversity Awards -kilpailussa

Scandic-hotelliketju on valittu finaaliin tämän vuoden European Diversity Awards -kilpailussa kategoriassa ”Diversity Team of The Year”. Palkintojenjakotilaisuus pidetään Lontoossa 16. marraskuuta. Finaalipaikka on tunnustus siitä, miten menestyksekkäästi Scandic keskittyy työhön esteettömyyden ja moninaisuuden parissa.

”Finaalipaikka European Diversity Awards -kilpailussa on mahtava saavutus koko Scandicin organisaatiolle siitä omistautuneisuudesta, jolla olemme tehneet työtä esteettömyyden parissa. Työntekijämme ovat tehneet kovasti töitä sen eteen, että esteettömyys huomioidaan jokaisen vieraamme kohdalla”, sanoo Scandicin toimitusjohtaja Even Frydenberg.

Scandic on ainoa hotelliketju, joka on ehdolla tänä vuonna European Diversity Awards (EDAs) -kilpailussa, ja samalla kilpailun ainoa yritys, joka keskittyy matkailuun. Scandic on yksi kahdeksasta finalistista kategoriassa ”Diversity Team of The Year”. Scandic on tehnyt kolme suurta aloitetta viime vuoden aikana, mikä korostaa sitä, miten esteettömyys on otettu mukaan kaikkiin yrityksen toimintoihin.

”Rakennamme merkityksellisiä hotellikokemuksia kaikille. Olemme erittäin ylpeitä siitä, miten tyytyväisiä vieraamme ovat hotellivierailuunsa. Kun he vierailevat hotelleisamme, heitä kohdellaan vieraina. Heitä ei kohdella henkilöinä, joilla on toimintarajoitteita”, kertoo Scandicin esteettömyysjohtaja Magnus Berglund.

European Diversity Awards (EDAs)

Monimuotoisuuden Oscareinakin tunnettu European Diversity Awards on Euroopassa monimuotoisuuden vuosittainen päätapahtuma. Tapahtuma huomioi organisaatiot ja henkilöt, jotka ovat osoittaneet luovuutta ja omistautuneet edistämään moninaisuutta ja tasa-arvoisuutta kuluneen vuoden aikana. EDAs korostaa kaikkia moninaisuuden puolia ja keskittyy kaikista menestyksekkäimpiin toimijoihin sekä yrityskulttuurissa että itsenäisissä kampanjoissa.

EDAs-tuomaristo koostuu kymmenestä henkilöstä, joilla on erilainen tausta ja jotka keskittyvät kukin tiettyyn painopisteeseen. Koko lista valituista löytyy täältä: http://europeanddiversityawards.com

Lisätietoja:
Magnus Berglund, esteettömyysjohtaja, Scandic Hotels Group
Puhelin: +46 8 517 350 77
Sähköposti: magnus.berglund@scandichotels.com

Elin Westin, viestintäjohtaja, Scandic Hotels Group
Sähköposti: elin.westin@scandichotels.com
Puhelin: +46 702 777526

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6