Tampere-talo Oy jakaantui 1.1.2024 alkaen kahdeksi yhtiöksi

Aiheet:

Tampere-talo Oy jakaantui 1.1.2024 alkaen kahdeksi yhtiöksi. Uudessa yhtiömallissa emoyhtiönä toimii kulttuurin ja taiteen edistämiseen keskittyvä Tampere-talo Oy ja tytäryhtiönä kaupalliseen toimintaan keskittyvä Talo Events Oy. Tampere-talo-konserni on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumayhtiö. Tampere-talo-konsernilla on toimintaa Tampere-talossa ja Tuulensuun Palatsissa. Lisäksi konserni tuottaa tapahtumia ja konsertteja näiden tilojen ulkopuolella ympäri Suomea.

Emoyhtiönä toimiva Tampere-talo Oy keskittyy kulttuurin ja taiteen edistämiseen, ja tuo näitä eri kohderyhmien saataville konserttitoiminnan, Tampereen Oopperan, vierailunäyttämötoiminnan ja omien sisältökonseptien kautta. Yhtiön tärkeänä tavoitteena on tuottaa myös hinnoittelultaan saavutettavia sekä kokonaan maksuttomia tapahtumia. Lisäksi emoyhtiö huolehtii Tampere-talon kiinteistöstä ja sen pitkäaikaisista vuokralaisista. Talossa toimivat täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto, maailman ainoa Muumimuseo ja  Courtyard by Marriott -hotelli.

Tytäryhtiönä toimiva markkinaehtoinen yhtiö Talo Events Oy keskittyy tapahtumatilojen, kuten Tampere-talon ja Tuulensuun Palatsin, vuokraamiseen yritysasiakkaille, kokous- ja kongressipalveluiden myymiseen sekä yritystapahtumien järjestämiseen. Lisäksi yhtiö harjoittaa ohjelma-, ravintola- ja myymälätoimintaa sekä promoottoriliiketoimintaa eli tuottaa kaupallisia tapahtumia ja konsertteja. Tampere-talon tapahtumatoimistona tunnettu Events Tampere sekä kongressi- ja konferenssitoimisto Tavicon ovat jatkossa osa Talo Eventsiä.

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6