Tampere-talolle ykkössijat Eventex Awardsissa – kasvu ja saavutukset vakuuttivat tuomariston

Tampere-talo on voittanut kaksi ykköspalkintoa kansainvälisessä tapahtuma-alan gaalassa Eventex Awardsissa, joka järjestettiin nyt yhdeksättä kertaa. Talo palkittiin parhaana isona tapahtumapaikkana (Best Large Venue) ja vastuullisena tapahtumapaikkana (Best Sustainable Venue).

Gaalassa oli lukuisia erilaisia kategorioita, joihin tuli yli 300 ehdotusta. Palkintokategoriat olivat esimerkiksi yritykset, tapahtumat, mainostoimistot, brändit ja kampanjat. Gaala lähetettiin verkossa suorana tiistai-illalla 26. maaliskuuta.

Eri kategorioita arvioineessa tuomaristoissa oli 50 tapahtuma-alan ammattilaista ympäri maailman. Tuomaristo painotti arvioinnissaan mm. luovuutta, innovaatiota, tehokkuutta ja tuloksia.

Tuomaristo perusteli Tampere-talon ykkössijoja mm. seuraavasti:

“Tampere-talo on kasvanut ja kehittynyt merkittävästi viimeisen viiden vuoden aikana.”

“Vahva kasvu viimeisen viiden vuoden aikana osoittaa sen, että tapahtumapaikka menestyy. Talo on onnistunut luomaan yhteisöllisiä tapahtumia yleisöjen ja asiakkaidensa kanssa.”

“Vastuullisuuden eteen tehty työ todella näkyy.”

Kuvassa vasemmalta: Immo Kytölä, Annika Virtanen, Paulina Ahokas, Pia Mutanen, Anne Sivula, Tuija Mäki-Laurila, Mika Nevalainen, Hanna-Leena Laszka. – Kuvakrediitti Anni Kilpelä

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6