Tapahtumantekijät: Uunituore ja tulikuuma palvelu uunista ulos

Vietämme tänä vuonna 30-vuotisjuhlaamme. Meille on tärkeää juhlistaa tätä hienoa merkkipaalua innovoimalla ja luomalla uutta. Olemme juuri lanseeranneet täysin uudenlaisen palvelun, jota saa Suomessa vain meiltä!

Kohderyhmälähtöisyys on ollut tekemisemme johtotähti koko olemassaolomme ajan. Nyt kohderyhmälähtöisyydessä on astuttu täysin uuteen aikakauteen: tapahtumia voidaan kohdentaa tieteen avulla. Valjastimme yhdessä kumppanimme Steinheide Oy:n kanssa käyttäytymistieteet tapahtumien käyttöön. Tieteen hyödyntäminen tuo tapahtumiin valtavasti lisää tehoa, vaikuttavuutta ja arvoa.

Pitkä kokemuksemme ja osaamisemme tapahtumien räätälöinnissä saa aivan uutta syvyyttä psykologisen profilointitutkimuksen avulla, jonka tuloksia voidaan hyödyntää suoraan tapahtuman sisällön ja muodon suunnittelussa.

Palvelumme avulla:

  • Saat arvokasta tietoa kohderyhmäsi profiileista.
  • Voimme räätälöidä tapahtumasi oman kohderyhmäsi profiileihin sopivaksi.

Räätälöity tapahtuma on osallistujille kiinnostava, merkityksellinen ja motivoiva, ja isäntäorganisaatiolle taas huiman tuloksellinen. Palvelun saa ostettua yksinoikeudella Tapahtumantekijät Oy:ltä, osana tapahtuman suunnittelu- ja tuotantopalvelua.

Olemme valtavan ylpeitä uunituoreesta palvelustamme ja innoissamme sen valtavista hyödyntämismahdollisuuksista. Lisätietoja Tapahtumantekijät Oy:n kotisivulta

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6