Tapahtumilta halutaan yhä enemmän elämyksellisyyttä – myös hotellit reagoivat trendiin

Kampin alue kehittyy vauhdilla. Lasipalatsin remontti on saatu lähes päätökseen, ja pian myös uusi Amos Rex -museo on valmis. ”Helsingin uusi keskusta” on houkutteleva paikka myös tapahtumien järjestämiseen: liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja tarjolla on nyt entistä monipuolisempia tilavaihtoehtoja.

Narinkkatorin laidalla sijaitsevaan Scandic Simonkenttä -hotelliin avautuu tammikuun 9. päivä täysin uusi tapahtumakerros, jonka tilat on suunniteltu palvelemaan erityisesti vaativien tapahtumajärjestäjien tarpeita.

”Tapahtumatila Galleriassa on kolme erillistä tilaa, jotka voidaan yhdistää isompia tilaisuuksia varten. Tiloja voi myös varioida päivän mittaan tilaisuuden luonteen mukaan. Tapahtumajärjestäjien käytössä on uusin kokoustekniikka ja interaktiivinen mediaseinä, jonka avulla osallistujien välistä vuorovaikutusta on helppo lisätä isoonkin tapahtumaan”, sanoo Scandic Simonkentän hotellinjohtaja Outi Hanhijärvi.

Tiloihin mahtuu jopa 240 vierasta. Muunneltavuutensa ansiosta ne soveltuvat esimerkiksi tuotelanseerausten, kick offien, kokousten, näyttelyiden ja gaalaillaisten järjestämiseen.

Pohjoismaiset kokoustrendit näkyvät myös suomalaisten ammattilaisten vaatimuksissa

Hanhijärven mukaan erityisesti kokouksia järjestävät ammattilaiset toivovat tiloilta muokkautuvuuden lisäksi valoisuutta, ainutlaatuisuutta sekä innovatiivista sisustusta. Myös tekniikan on pelattava.

”Naapurimaihin jo rantautunut uudenlainen osallistava johtamiskulttuuri alkaa näkyä myös suomalaisten tavassa järjestää kokouksia. Selkeä nouseva trendi on elämyksellisyys. On tärkeää, että kokoukseen luodaan oikea tunnelma ja fiilis on hyvä”, Hanhijärvi sanoo.

Fyysisten puitteiden lisäksi kokousjärjestäjät arvostavat henkilökohtaista palvelua. Scandicin hotelleissa kokousten suunnittelussa ovat apuna erityiset kokousasiantuntijat, jotka auttavat kokouksen järjestäjää saavuttamaan halutut tavoitteet.

”Kokousasiantuntijat ovat kokousten personal trainereita, jotka asettavat asiakkaiden kanssa yhteisen tavoitteen kokoukselle ja tukevat sekä seuraavat sen onnistumista”, Hanhijärvi kuvailee.

Simonkenttä uusi ilmeensä: uudistetut huoneet ja iberialaisia herkkuja tarjoileva ravintola 

Tapahtumakerroksen avaaminen on osa suurempaa uudistusta, jonka osana Scandic Simonkentän kaikki 360 huonetta kunnostettiin täysin. Huoneuudistus valmistui joulukuussa 2017.

”Uudistus parantaa viihtyvyyttä: huoneissa on nyt muun muassa uusi tyylikäs sisustus ja uudet kalusteet”, Hanhijärvi kertoo.

Osa uutta ilmettä on myös ruoka- ja seurusteluravintola Más, joka avattiin hotellin yhteyteen marraskuun alussa. Ravintolan konsepti perustuu Iberian niemimaan ruokakulttuuriin ja annosten jakamiseen. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa sekä terassi, josta avautuu upeat näkymät Narinkkatorille.

Lisätietoja:

Outi Hanhijärvi
Hotellinjohtaja, Scandic Simonkenttä
0400 616313
outi.hanhijarvi@scandichotels.com

 

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6