Tässä on Suomen paras työpaikka – hotelliyritys valittiin toista vuotta peräkkäin

Scandic Hotels Oy on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa. Suomen parhaat työpaikat 2018 julkistettiin eilen gaalassa Kaapelitehtaalla.

Great Place to Work -tutkimus koostuu kolmesta sarjasta, joista suurten organisaatioiden sarjassa ovat mukana yli 500 henkeä työllistävät yritykset. Tänä vuonna tutkimukseen osallistui 156 yritystä, joissa työskentelee yhteensä 50 000 työntekijää. Tutkimuksessa mitataan sekä työntekijöiden näkemyksiä että yrityksen prosesseja.

“Scandic palkittiin Suomen parhaiden työpaikkojen suurten organisaatioiden sarjan voittajana nyt jo toisen kerran peräkkäin. Saavutus on jo itsessään upea, mutta erityisen merkittävän siitä tekee se, että Scandic on edelleen pystynyt parantamaan henkilöstönsä hyvän työpaikan kokemusta ja vahvistamaan luottamusta työntekijöiden ja johdon välillä. Scandic on oivallinen esimerkki siitä, miten parhaat työpaikat haastavat itseään kehittymään jatkuvasti koko henkilöstön voimin, eikä edes ykkössijaan ”tyydytä”. Lämpimät onnittelut vielä kerran!” toteaa Great Place to Workin konsultti Sonja Hilvo.

”Mieletöntä, että meidät valitaan toista kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi. Tämä on hieno tunnustus, josta suurin kiitos kuuluu tietysti tiimiläisillemme. Meidän tehtävämme on luoda parhaita hotellielämyksiä asiakkaillemme. Onnistumme siinä ainoastaan, jos voimme aidosti sanoa nauttivamme työstämme ja levittää hyvää pössistä myös eteenpäin”, kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandicin tiimiläisten joukkoon liittyi viime joulukuussa 1400 uutta tiimiläistä, kun yritys osti Restelin hotelliliiketoiminnan.

”On mahtavaa, että meitä on nyt niin paljon enemmän ja teemme jatkossakin töitä sen eteen, että säilytämme asemamme Suomen parhaana työpaikkana. Olemme pyrkineet luomaan samaa fiilistä meneillään olevan integraation aikana, ja muutosta tehdään tiimiläisten näkökulmasta. Muutos vie aikaa ja systemaattinen työ jatkuu, mutta yhdessä olemme parempia”, iloitsee Scandic Suomen henkilöstöjohtaja Riikka Mattila.

About Scandic Hotels Group
Scandic is the largest hotel company in the Nordic region with 16,000 team members and a network of around 280 hotels in operation and under development. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel sector. Corporate responsibility has always been a part of Scandic’s DNA and Scandic has been a pioneer when it comes to integrating sustainability in all of its operations. Scandic Hotels is listed on Nasdaq Stockholm. www.scandichotelsgroup.com

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6