Tervetuloa joukkoomme Kokouspiste!

Kokouspiste on täyden palvelun kongressitoimisto ja kongressijärjestäjän luotettava ja kokenut kumppani. Palvelemme asiantuntevasti ja vastuullisesti kaikissa tapahtuman vaiheissa ja kaikilla osa-alueilla asiakkaan tarpeen mukaan.

Pitkän linjan hotelli- ja kokousalan ammattilaisten Niina Karttusen ja Päivi Vartiaisen tiet kohtasivat Häme Convention Bureaussa ja osakeyhtiö perustettiin kahdeksan vuotta sitten. Kasvu kahden naisen kotitoimistoista reilun kahden miljoonan liikevaihtoa tekeväksi asiantuntijaorganisaatioksi on ollut vauhdikasta.  Tällä hetkellä Kokouspiste palvelee kokous- ja tapahtuma-asiakkaita yhdeksän ammattilaisen voimin kaikkialla Suomessa ja yhä enemmän myös ulkomailla. Vuoden 2019 saldo oli yli 800 tapahtumaa.

Kokouspisteen valttikortti on monipuolisuus. Myymme kokoustiloja, majoitusta ja ohjelmapaketteja, hoidamme tapahtumien ja tilaisuuksien käytännönjärjestelyitä sekä järjestämme verkostoitumistilaisuuksia eri puolella Suomea. Kokouspisteen minimessut, brekut ja afterworkit yhdistävät kokousjärjestäjiä ja kokouspalveluiden tarjoajia. Niissä tehdään vilkasta ja tehokasta kokouskauppaa. Asiakas- ja kumppaniverkostot ovat laajat kotimaassa, mutta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Monien asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa on tehty kiinteätä yhteistyötä jo useiden vuosien ajan.

CNF:ään liittymisen taustalla oli päätös panostaa aikaisempaa voimakkaammin kongresseihin. Kokouspiste laajensi toimintaansa ja avasi toisen toimiston viime vuoden lopulla. CNF:ssä yhteyshenkilömme on monille kongressiaktiiveille ennestään tuttu Eija Pajunen Tampereen toimipisteestämme. Hän on työskennellyt kongressien parissa jo pitkään ja ollut mukana alan yhteistyössä jo 1990-luvulla.

– Meitä kiinnostaa verkostoitua alan yritysten kanssa, syventää entisiä yhteistyösuhteita ja saada uusia kumppaneita. Uskomme, että kun sana meidän toimintatavastamme ja asiantuntijuudestamme leviää, meille avautuu uusia bisnesmahdollisuuksia.  Haluamme palvella asiakkaitamme tehokkaasti ja luotettavasti, siksi meille on tärkeää tuntea kokous- ja majoitus- sekä ohjelmapalveluntarjoajia henkilökohtaisesti ja tutustua kohteisiin paikan päällä. Toimimalla aktiivisesti CNF:ssä odotamme saavamme monipuolisesti oppia ja hyötyä liiketoimintaamme ja henkilökunnan ammatilliseen kehittymiseen. Näin toteavat Kokouspisteen väki yhdestä suusta!

 

Tervetuloa mukaan! Tänä tapahtuma-alan kannalta hyvin poikkeuksellisena aikana vertaistukea CNF ry:n jäseniltä toisilleen on tarjolla. Jaksamisia kaikille kevääseen.

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6