Uuden hotellitornin rakennustyöt loppusuoralla Vaasassa – hotellihuoneiden varaaminen onnistuu jo

Scandic Vaasan uudisrakennus tulee valmistuessaan lähes kaksinkertaistamaan hotellin huonekapasiteetin. Avajaisia vietetään huhtikuussa, mutta hotellihuoneiden varaaminen onnistuu jo nyt. Osana uudistusta hotelli aloittaa myös kokouspalveluiden tarjoamisen: vanhaan postitaloon avataan täysin uudet kokoustilat.

Scandic Vaasan lasipintaisen hotellitornin rakennustyöt ovat loppusuoralla. Ulkoapäin rakennus on jo täysin valmis, mutta sisällä työt jatkuvat vielä muutaman kuukauden ajan. Avajaisia uudessa lisärakennuksessa päästään viettämään 10. huhtikuuta.

”Uudisrakennuksen valmistumisen myötä hotellin kapasiteetti kasvaa 68:sta 123 huoneeseen. Pystymmekin palvelemaan entistä paremmin suuria ryhmiä, kuten urheilujoukkueita, ryhmämatkailijoita ja yritysasiakkaita”, kertoo Scandic Vaasan hotellinjohtaja Pia Lehtilä.

Uuden hotellitornin huoneet ovat nyt varattavissa hotellin nettisivujen kautta.

Laajempi huonevalikoima tarjoaa jokaiselle jotain

Torniin tulee yhteensä kahdeksan kerrosta, joista Scandic saa käyttöönsä kerrokset 2–6. Yhteensä 55 hotellihuoneen lisäksi uuteen rakennukseen valmistuu kuntosali, joka on hotellivieraiden käytössä.

”Uudistuksen ansiosta voimme tarjota aiempaa laajemman huonevalikoiman asiakkaillemme. Päärakennuksen puolen huoneet ovat erityisen tilavia, ja suurimmassa osassa on oma sauna ja poreamme. Uuden puolen huoneiden sisustus on moderni ja valoisa, ja etenkin ylempien kerrosten huoneista avautuu hienot näkymät Vaasan keskustaan”, Lehtilä kertoo.

Hotellin vastaanotto, baari ja ravintola Qvarken jatkavat toimintaansa päärakennuksessa. Myös aamiainen tarjoillaan päärakennuksen puolella sijaitsevassa aamiaissalissa.

Postitalon tiloihin valmistuu kokoustilaa jopa sadan hengen tapahtumia varten

Osana uudistusta vanhan postitalon tiloihin avataan täysin uusi 400 neliömetrin laajuinen kokousosasto. Tila on yhteydessä uudisrakennukseen, ja se voidaan jakaa yhteensä viiteen erilliseen kokoushuoneeseen. Suurimmillaan tiloissa voidaan järjestää esimerkiksi sadan hengen cocktail-tilaisuus.

”Uusien tilojen lisäksi asiakkaiden käytössä ovat Scandicin koulutetut kokousasiantuntijat – kokousten omat personal trainerit, jotka auttavat määrittelemään tilaisuuden tavoitteet ja myös saavuttamaan ne. Vastaavaa palvelua ei markkinoilla ole toistaiseksi tarjolla”, Lehtilä kertoo.

Scandicin kokouskonsepti näkyy myös kokoustarjoiluissa. Tarjottava ruoka sopii kaikille riippumatta esimerkiksi allergioista, ja valikoimaan kuuluu aina myös terveellisiä ja kevyitä vaihtoehtoja. Myös kokoustilojen varaaminen on mahdollista jo nyt.

Lisätietoa:
Pia Lehtilä
Hotellinjohtaja, Scandic Vaasa
p. 040 740 7030
pia.lehtila@scandichotels.com

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6