Uusi jäsenemme Noste Productions & Noste Kongressit esittäytyy

Kuvassa vasemmalla Johanna ja oikealla Heidi

Noste Productions & Noste Kongressit on laadukkaiden tapahtumakokemusten koti. Viidentoista vuoden kokemuksella autamme yrityksiä ja yhteisöjä järjestämään vaikuttavia ja luovia tapahtumakokemuksia asiakkailleen, henkilöstölleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Elokuussa 2023 laajensimme liiketoimintaa kongressi- ja kokouspalveluihin

Yhdistelmä tinkimätöntä tarkkuutta yksityiskohdille, luovuutta, jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaan kanssa, vahva visio fiiliksestä, mitä halutaan luoda sekä erinomainen projektijohdon ammattitaito on työmme ja asiakastyytyväisyytemme keskiössä. Eniten olemme vuosien varrella saaneet kiitosta vahvasta asiakasymmärryksestä, luovuudesta, ja kyvystä nähdä kokonaisuus ja kuitenkin samaan aikaan huomioida jokainen pieni yksityiskohta tapahtuman läpiviennissä.

Viiden hengen tiimimme yhdessä laajan kansainvälisen kumppaniverkoston kanssa tuottaa yritystapahtumat ja kongressit livenä ja virtuaalisesti.

Elokuussa lanseeratun kongressiliiketoiminnan myötä oli luontevaa liittyä CNF:n jäseneksi, koska jäsenyys tarjoaa meille mahdollisuuden olla osa ainutlaatuista verkostoa. Joukossa on voimaa ja yhdessä voimme viedä alaa eteenpäin. Innolla odotamme myös jäsenyyden kautta tulevia mahdollisuuksia verkostoitua alan muiden toimijoiden kanssa, ensimmäisenä tietysti Eerikkilässä järjestettäviä yhdistyksen syyspäiviä.

Johanna on yrityksen perusaja ja on toiminut tapahtuma-alalla 15 vuotta, tuottaen suuria yleisö- ja ammattitapahtumia Helsingin Messukeskuksessa. Hän on myös myynyt sekä tuottanut lukuisia yritystapahtumia koti- ja ulkomailla. ​

Heidillä on usean vuoden kokemus eri kokoisten kansainvälisten kongressien järjestämisestä työskenneltyään aiemmin Tampereen Kongressi- ja vientipalvelu TAVI Oy:ssä (nykyinen Tavicon Oy) sekä Congreszonilla. Heidillä on myös vuosien kokemus myyntityöstä sekä asiakaskokemuksen rakentamista työskenneltyään erilaisten toimitilaprojektien parissa.

Löydät meidät myös LinkedInistä

Heidi https://www.linkedin.com/in/heidihovi/

Johanna https://www.linkedin.com/in/saarinenjohanna/

Noste Productions https://www.linkedin.com/company/88431467/feed/posts/

 

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6