Uusi kokous & kongressi -palvelu Hämeenlinnaan

Enemmän yhteistyötä, enemmän matkailutuloa ja elinvoimaa seudulle 

Hämeenlinnalaiset matkailuyrittäjät ja Hämeenlinnan kaupunki laittoivat hynttyyt yhteen seudun elinvoiman kehittämiseksi. Hämeenlinna kokous & kongressi -palvelun avulla kasvatetaan yritystapahtumien ja tilaisuuksien määrää, aikaansaadaan toimijoille lisää kannattavaa liikevaihtoa, ja näin ollen myös kasvatetaan kaupungin matkailutuloa ja lisätään samalla alueen elinvoimaa.

Toiminnan tärkeimpänä tehtävänä on käynnistää Hämeenlinnaan aktiivinen kokous- ja yritystapahtumien myynti- ja markkinointityö, rakentaa pysyvä ja kehittyvä, toimijoiden ominaispiirteet ja tulevaisuuden tarpeet huomioiva palvelumyynnin toimintamalli, jossa loistavalla asiakaskokemuksella on keskeinen rooli.

Tavoitteena on tehdä yritystapahtumien järjestämisestä Hämeenlinnaan huomattavasti nykyistä helpompaa ja kiinnostavampaa, ja samalla vahvistaa Hämeenlinnan kilpailukykyä nimenomaan b2b tapahtumamarkkinoilla, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

  • Haluamme varmistaa helpon ostettavuuden palvelemalla asiakasta ”yhdeltä luukulta”, henkilökohtaisella palvelulla. Tästä hyötyvät varmasti kaikki, niin yrittäjät, kaupunkilaiset kuin tietysti tärkeimpänä potentiaalit asiakkaamme, kertoo kokous- ja kongressipäällikkö Karita Toivanen.

Hämeenlinna kokous & kongressi -palvelu tuotetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin ja yritysten kesken. Työtä hallinnoi Verkatehdas Oy ja toiminta käynnistyi 1.1.2023. Lisätietoja 1.3. avautuvilta verkkosivuilta www.hameenlinnakongressi.fi.

  • CNF ry:n verkostoon liittymistä pidimme itsestäänselvyytenä! Haluamme ilman muuta olla mukana kokous- ja kongressialan ammattilaisista koostuvassa verkostossa ja näin pysyä mukana alan kehityksessä, sekä päästä tapaamaan kollegoita ympäri Suomen, iloitsee Karita Toivanen. Toivomme, että verkoston kautta pääsemme vaikuttamaan kokous- ja kongressialan kehitykseen Suomessa, sekä kertomaan Hämeenlinnan mahdollisuuksista entistä laajemmin. Tietysti on myös hienoa päästä verkostoitumaan ja kehittämään omaa osaamista yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin. Kokemusta minulla on jo yksistä syyspäivistä ja täytyy kyllä sanoa, että vastaanotto oli mitä lämpimin – kuin kotiin olisi tullut!

Kuvateksti: Karita Toivanen ja Pia Ryöppy toivottavat uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi Hämeenlinnaan.

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6