Uusi Lääkäri & Kongressi -palkinto kaipaa ehdokkaita!

Tiedote, julkaisuvapaa 7.11.2019

Uusi Lääkäri & Kongressi -palkinto jakoon ensi tammikuussa

Lääkäreitä palkitaan jatkossa kansainvälisten kongressien kotiuttamisesta Suomeen. Uusi vuosittain jaettava palkinto on suuruudeltaan 5000 euroa ja sen rahoittaa Suomen Messusäätiö.

Lääkäri & Kongressi -palkinto jaetaan tammikuisen Lääkäri-tapahtuman yhteydessä lääkärille, joka on tuonut menestyksekkäästi oman alansa kongressin Suomeen. Palkintoperusteena voi olla myös menestyksekäs taustatyö kongressin hakemisessa tai muu myönteinen vaikuttaminen Suomen rooliin kansainvälisesti. Palkinnonsaajan valitsee lääketieteen ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostuva valtuuskunta.

Kansainväliset kongressit tuovat alan päättäjät, asiantuntijat ja uusimmat innovaatiot Suomeen. Kongressi on aina merkittävä tulonlähde järjestämispaikkakunnalleen, ja siksi kilpailu kongressien järjestämisestä on kovaa. Messukeskus tekee kongressihankinnassa tiivistä yhteistyötä alan yritysten, tiedeyhteisöjen ja ammattilaisten sekä Helsingin kaupungin kanssa.

– Lääketieteen kongressin kotiuttaminen Suomeen edellyttää lähes poikkeuksetta sitoutunutta ja osaavaa lääkäri-tutkijaa, joka työskentelee hankkeen hyväksi oman päivätyönsä ohella. Tätä ansiokasta työtä Messusäätiö haluaa palkita, kertoo Messukeskuksen kansainvälisestä myynnistä vastaava kongressipäällikkö Paula Blomster.

Messukeskus järjestää tai isännöi vuosittain 1500 kokousta ja kongressia ja on tullut tunnetuksi erityisesti suurista kansainvälisistä tiede- ja järjestökongresseistaan, joissa osallistujamäärät nousevat useisiin tuhansiin.

Helsingin Matkailusäätiö myönsi lokakuussa 2019 Messukeskukselle Helsinki Travel Award -palkinnon kiitokseksi pitkäjänteisestä työstä kongressimatkailun ja Helsingin kansainvälistymisen edistämisestä.

Lääkäri & Kongressi -palkintohakemuksia voi jättää 29.11. saakka osoitteessa https://messukeskus.com/laakari-kongressi-palkinto/. Valinta tehdään joulukuussa, ja palkinto jaetaan 9.1.2019 Messukeskuksessa järjestettävän Lääkäri-tapahtuman yhteydessä.

Suomen Messusäätiö jakaa vuosittain noin 400 000 euron arvosta palkintoja, stipendejä ja apurahoja. Lääkäri & Kongressi -palkinnon ohella Messusäätiö rahoittaa mm. Vuoden Tiedekongressivaikuttaja -palkinnon, Kaj Franck -muotoilupalkinnon, Habitare-suunnittelukilpailun palkinnon, Rakkaudesta kirjaan -palkinnon ja Vuoden nuori suunnittelija -palkinnon. www.messusäätiö.fi, #messusäätiö

Kuvat Messukeskus mediapankista:

Lääkäri & Kongressi -logo

Kongressipäällikkö Paula Blomster

Lisätietoja Lääkäri & Kongressi -palkinnosta: Messukeskus Helsinki, kongressipäällikkö Paula Blomster, 040 456 6066, paula.blomster@messukeskus.comwww.messukeskus.com

 

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6