Photo: Vierumäki

Vierumäki laajentaa toimintaansa

Vierumäki Country Club Oy ja Scandic Hotels Oy ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen jolla Scandic Vierumäen hotellitoiminnot siirtyvät Vierumäki Country Club Oy:n omistukseen. Hotellin nimeksi tulee Vierumäki Resort Hotel.

”Toimintamme laajentuminen on täysin linjassa kasvustrategiamme kanssa ja Vierumäki pystyy nyt tarjoamaan kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen liikunnan- ja hyvinvoinnin ystäville. Nyt kaikki palvelut saa yhdestä pisteestä. Hotelli on arvokas lisä yritys- ja vapaa-ajan asiakkaillemme”, kommentoi Vierumäki Country Clubin toimitusjohtaja Heikki Hietanen.

“Olemme erittäin iloisia, että Vierumäki Country Club on hotellin uusi operaattori. Meille oli tärkeää löytää tälle upealle kohteelle sopiva operaattori, jolla on halu tukea ja kehittää Vierumäen hotellipalveluita osana alueen kokonaisuutta”, sanoo Scandic Hotels Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Vierumäki Resort Hotellissa voi nauttia laadukkaasta majoituksesta keskellä Vierumäen monipuolisia urheilu- ja vapaa-ajanpalveluita. Hotellista löytyy saunan ja kuntohuoneen lisäksi juhla- ja kokoustiloja, ravintoloita, Day Spa sekä keilarata.

Hotelli poistuu Scandic-ketjun hotellitarjonnasta, varausjärjestelmistä sekä kanta-asiakasohjelmasta 1.10.2017 lähtien. Voimassa olevat varaukset siirretään Vierumäki Resort Hotellille varauksen tekohetkellä voimassa olevilla ehdoilla ja hinnoilla. Scandicin kanta-asiakas edut ovat voimassa varauksille, jotka on tehty ennen 1.10.2017.

Lue lisää

Lue lisää Vierumäki Resort Hotellista täältä.

LISÄTIETOJA:

Heikki Hietanen, toimitusjohtaja, Vierumäki Country Club Oy
p. 010 5777 200, heikki.hietanen@vierumaki.fi

Aki Käyhkö, toimitusjohtaja, Scandic Hotels Suomi
p. 040 509 9800, aki.kayhko@scandichotels.com

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6