Viestintään ja vuorovaikutukseen digitaalisia ratkaisuja tarjoava Prospectum Oy nyt mukana CNF ry: ssä

Kuvassa: Pekka Neuvonen

”Halusimme liittyä CNF ry:n verkostoon, jotta voisimme yhdessä suomalaisten tapahtumajärjestäjien kanssa toteuttaa tapahtumia ketterästi, modernisti ja ympäristön kannalta kestävästi,” perustelee liittymistään Prospectum Oy:n toimitusjohtaja Pekka Neuvonen. CNF ry:ssä on mukana iso joukko tapahtuma –ja kongressialan ammattilaisia Porvoosta Inariin saakka.

Vuonna 2010 perustettu Prospectum Oy on keskittynyt kehittämään tapahtumien viestintää ja vuorovaikutusta. ”Jo alusta saakka olemme panostaneet voimakkaasti uudentyyppisten ratkaisujen kehittämiseen”, kertoo Neuvonen. Neuvosella onkin selkeä näkemys uusien digitaalisten teknologiratkaisuiden tarpeellisuudesta: ”Suomella on maine teknologiaa laajasti hyödyntävänä maana, mutta tapahtumissa teknologinen osaaminen on näkynyt vielä varsin vähän”, perustelee Neuvonen.

”Uusi itse kehittämämme Eventos tapahtumahallinta-alusta tarjoaakin nyt ratkaisun, jonka avulla suomalainen kongressijärjestäjä voi tarjota tapahtuman osallistujille modernin osallistumiskokemuksen ja hallita kaikki tapahtuman tiedot, viestinnän ja vuorovaikutuksen yhdellä keskitetyllä järjestelmällä. Tähän sisältyy perinteisten ilmoittautumis- eli tapahtumanhallintapalveluiden lisäksi näytteilleasettajien hallinta, osallistujien logistiikan hallinta ja tapahtumasovellus, jossa mukana nyt myös verkostoitumismahdollisuus, ” kuvailee Neuvonen.

Neuvonen nostaa esiin myös alati mediaakin puhuttavan ympäristönäkökulman yrityksessään: ”Kaikki viestintä ja tiedonhallinta ovat sähköistä ja toteuttaa tapahtumien kestävän kehityksen periaatetta.”

CNF ry toivottaa Prospectum Oy:n lämpimästi tervetulleeksi verkostoon!

Lisätiedot:
Prospectum Oy
Pekka Neuvonen,
toimitusjohtaja
p. 040 543 3500
pekka.neuvonen (at) prospectum.fi

Teksti: Riina Aikio

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6