Aakeeta, laakeeta ja iloisia kohtaamisia!

Tekemisen tahto!

Arkipäivä, kiirettä, stressiä ja työasioita. Miten voisi pysähtyä välillä ja ajatella mitä tekee? Onko tekemisen tahto automaattista arkipäivässä? Voipi olla, voipi olla olematta!

Itse en ole ollut ikinä Seinäjoella; joku kysyi minulta mitä Seinäjoesta tulee mieleen. Sanoin Juha Mieto, puukko ja Duudsonit! Nämä kolme kuulostavat tekemisen tahdolta, hyvällä ja huonolla merkityksellä!

Seinäjoella oli todella tekemisen tahtoa ja se näkyi. HP ja kertomus Duudsoneiden matkasta Ylistaron nuoruuden maisemista Hollywoodiin. Tässä jengissä ei anneta periksi vaikka henki menisi!

Kyrö Distilleryn tarina on kuin sadusta. ”Vahingossa” saivat palkinnon maailman parhaasta ginistä, kun olivat päivää ennen muistaneet ilmoittautua kilpailuun. Tahto saada Kyrö Distillerystä maailman paras oli ensisijainen tavoite. Mukavaa porukkaa, hyvä fiilis ja tekemisen tahto on tehnyt paikasta maailmankuulun.

Seinäjoen syyspäiville oli mukavaa matkustaa junalla. Suurin osa osallistujista käyttikin junaa! Ympäristö kiittää ja hiilijalanjälki jäi pieneksi.

Syyspäivillä tietenkin otettiin ympäristö ja kestäväkehitys esille monessa eri keskustelussa. Miten kaupungit huomioivat ympäristön, miten talojen ympäristöohjelmat toimivat jne. Hyviä ideoita ja toimenpiteitä tuli napattua mukaan.

Voi vain kuvitella mikä on tulevaisuus tapahtuma-alalla, pohti Perttu Pölönen. Selvä on, että inhimillisyys säilyy ja ihmiset haluavat tavata kasvokkain myöskin tulevaisuudessa.

Syyspäivien tärkein ja mukavin asia on mielestäni yhdessäolo muiden kollegojen kanssa. Kuuntelin bussissa, kun lähdimme Kyröön, miten kova meteli oli n. 40minuuttia. Kaikki puhuivat vierustoverinsa kanssa ja vaihdettiin kuulumisia. Mielestäni se on yksi tärkeimmistä asioista näillä syyspäivillä, kerätä hyviä vinkkejä omaan arkipäivään ja saada hyvä fiilis ja tekemisen tahto omiin tekemisiin.

Sitten tuo jo (melkein) traditioksi tullut hyväntekeväisyyskävely tuotti huikeat 380€ paikalliselle Pelastakaa Lapset ry:lle. Pienillä teoilla voi tehdä suuria asioita. Kiitos teille kaikille siitä!

Energiaa täynnä siirrymme kohta talviaikaan. Tämä matka pysyköön muistissa ainakin kevääseen saakka, jolloin toivottavasti nähdään pääkaupunkiseudulla kevätpäivillä.

Hyvää alkanutta syksyä!

Christel Toivo

Hallituksen jäsen / Koulutusasiat

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6