Kristina von KonowKristina von Konow

Suomen suurin tapahtumatalo – tapahtumien keskipiste jo sata vuotta

Messukeskus perustettiin 19.10.1919. Vietämme 100-vuotisjuhlaamme tänä vuonna. Ensimmäiset messut pidettiin startup -hengessä Johanneksen kentällä. Paikalle tuli huikeat 100 000 messuvierasta, melkein saman verran kuin Helsingissä oli tuolloin asukkaita. Tiemme jatkui Töölön Kisahallin kautta Pasilan Messukeskukseen.

Järjestämme vuosittain noin 100 yleisö- ja ammattitapahtumaa sekä 1500 erilaista kokousta, kongressia, juhlaa tai tapahtumaa. Meillä on vieraillut suuret persoonat kuten David Bowie, Karl Fazer, Urho Kekkonen ja Barack Obama.

100-vuotisjuhla huipentui 5.3. järjestettyihin INITIUM-juhliin, jossa n. 2 000 yhteistyökumppania, vaikuttajaa ja asiakasta juhli yhdessä henkilökuntamme kanssa Messukeskuksen Siivessä. Avasimme juhliin upean 100% remontoidun hotellimme, jossa on 245 huonetta, samoin uusimme pääkeittiön ja remontoimme hotellin yhteyteen 2020 -luvun ravintolan Ravintola Platan, jota isännöi keittiömestari Markus Fogelholm.

Olen itse työskennellyt Messukeskuksessa yli kolme vuotta. Talossamme on huikeita ammattilaisia, luovia kykyjä, teknistä huippuosaamista ja maailman luokan tilat. Messukeskus on huippukiinnostava työpaikka; välillä talossa on 10 000 Jehovaa, välillä talo täyttyy iloisista musikaalivieraista tai esim. meistä upeista naisista I Love Me -messujen yhteydessä tai sitten tuhansista kansainvälisistä spesialisteista lääketieteellisessä kongressissa. Nyt Pasilan kehittyminen Triplan myötä tuo meille vieläkin lisää mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa.

Kristina von Konow
liiketoimintajohtaja
Messukeskus

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6