CNF ry:n kevätkokous ja 10-vuotisjuhla

5.4.2022
klo 12.30 - 22.30

2022 kevätkokous järjestetään tiistaina 5.4. Helsinki Congress Paasitornissa. Tapahtuma-alan poikkeuksellisen päällekkäisten tapahtumien vuoksi tilaisuutta ei järjestetä Kongressi-messuja edeltävänä päivänä.

Päivä alkaa kokous- ja kongressialan ajankohtaisella paneelikeskustelulla. Sen jälkeen pidetään yhdistyksen kevätkokous. Päiväkahvin jälkeen kategoriat kokoontuvat omiin ryhmiinsä ennakkoon sovittujen teemojen äärelle.

Klo 18.30 alkaa CNF ry:n 10-vuotisjuhlatapahtuma Paasitornin kokonaisuuteen kuuluvassa Meripaviljongissa. Monipuolisen ohjelman lisäksi odotettavissa on hyvää ruokaa ja juomaa upeassa kollegaseurassa.

Ohjelma täsmentyy tammikuun aikana. Ilmoittautuminen avautuu helmikuussa. Olemme varanneet majoituskiintiön Scandic Paasissa.