CNF ry:n syyspäivät 2021

4.10.2021 - 26.10.2021

Syyspäivät, joiden aikana pidetään sääntömääräinen syyskokous, kiertävät vuosittain eri jäsenkaupungeissa ja jäsenyrityksissä.

Syyspäivät toteutetaan Joensuussa lokakuussa 2021. Syyspäivien ohjelma on jäsenten toiveisiin ja tarpeisiin räätälöityä. Tapahtuman isäntäkaupunki saa mahdollisuuden omien ajankohtaisten aiheidensa ja alan paikallisten vahvuuksien esille tuomiseen.

Yhdistyksen hallitus suunnittelee syyspäivien ohjelman, ja vastaa pääosin tapahtuman kustannuksista. Matka- ja majoituskustannuksista jäsenet vastaavat itse, osallistumismaksu on 100 e / henkilö / jäsenyritys, muilta kuin jäseniltä osallistumismaksu on 150 e.

Tapahtuman päivämäärät päätetään 5.11.2020. Ohjelma julkaistaan kesäkuussa, jolloin myös ilmoittautuminen avautuu. Lisätietoja toimisto@cnf-ry.fi.