CNF ry:n syyspäivät Imatralla

23.9.2024 - 24.9.2024
klo 11.00 - 15.00

2-päiväiset Syyspäivät, joiden aikana pidetään sääntömääräinen syyskokous, kiertävät vuosittain eri jäsenkaupungeissa ja jäsenyrityksissä.

Vuoden 2024 Syyspäivät järjestetään maanantaista tiistaihin 23.-24.9.2024 Imatralla

Syyspäivien ohjelma räätälöidään aina jäsenten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ohjelmassa on keynote-speakereita, paneelikeskusteluja, workshopeja, best practises -caseja tms. ammattilaisohjelmaa ajankohtaisista aiheista. Kevätkokouksen yhteydessä kysyttiin jäsenistön toiveita ja Imatralla ohjelmassa tulee toiveiden mukaisesti olemaan asiaa turvallisuudesta  ja tapahtumateollisuuden tilasta.

Jäsenkategorioiden edustajat saavat mahdollisuuden omien ajankohtaisten aiheiden ja alan paikallisten vahvuuksien esille tuonnin kategoriakokouksissa, jotka pidetään maanantaina iltapäivällä.

Kokouspaikkana toimii upea Imatran kulttuuritalo. Ohjelmassa on lisäksi tutustuminen laajemminkin Imatraan kokouskohteena, mm. vierailu Valtionhotellissa. Majoituskiintiöt löytyvät sekä Scandic Valtionhotellista että Holiday Club Saimaan Rauhasta, jossa myös nautitaan maanantai-iltana illallinen. Osallistujille tullaan tarjoamaan myös edeltävälle viikonlopulle edullista lomailupakettia molempiin jäsenyrityksiimme.

Syyspäivien ohjelma julkaistaan kesäkuussa, jolloin myös ilmoittautuminen avautuu.

Lisätietoja sihteeriltä, toimisto@cnf-ry.fi, puh. 044 7700 359.