CNF:n benchmarking-matka Dubliniin

4.5.2023 - 5.5.2023

Monen vuoden tauon jälkeen yhdistys palaa normaaliin tapahtumarytmiin järjestämällä keväisen benchmarking-matkan. Jäsenkyselyn perusteella kohteeksi valikoitui Irlanti, jossa ei CNF:n merkeissä ole aiemmin käyty.

Yhdistys vastaa tutustumisvierailuista, kuljetuksista ja ruokailuista kokonaisuutena. Ohjelma aikataulutetaan saapuvien lentojen mukaan, samoin ohjelma loppuu seuraavana päivänä ajoissa ennen iltapäivä/iltalentoja Suomeen.

Aiemmin sovitulla tavalla kukin osallistuja järjestää matkansa Dubliniin parhaaksi katsomallaan tavalla. Samoin majoitus varataan itse, mielellään ohjelmassa suositeltavista majoitusliikkeistä. Osallistumismaksu on aiempien vuosien tapaan noin 250 e, jonka yhdistys laskuttaa. Lisäksi osallistujan maksettavaksi tulevat omat matka- ja majoituskulut.

Ohjelma julkaistaan tammi-helmikuun vaihteessa, jolloin myös ilmoittautuminen avataan.

Vinkkejä ja toiveita tutustumiskohteista voi lähettää sekä pyytää lisätietoja hallituksen yhteyshenkilöltä: Charissa McCarron, Visit Kouvola, charissa.mccarron@kouvola.fi.