Business Joensuu – CNF ry:n uusin jäsen!

Osaamisen ja verkostojen Business Joensuu!

Kasvata innovatiivisia ideoita, yrityksesi liiketoimintaa tai pääomaa Joensuun seudulla! Business Joensuu tarjoaa nämä palvelut yrityksille, yrittäjille ja sijoittajille. Business Joensuussa työskentelee 43 henkilöä, joilta saat vankkaa osaamista sekä tietoa verkostoista, olosuhteista ja mahdollisuuksista.

Joensuussa startupit, pk-yritykset, suuryritykset, tutkimuslaitokset sekä liiketoiminnan kehitysorganisaatiot työskentelevät ainutlaatuisen avoimessa verkostossa. Alueen yrityksille avautuu mahdollisuus hyödyntää maailmanluokan osaamista sekä huipputason tutkimus- ja kehitysympäristöjä. Lopputulos on sujuvasti toimiva ihmisten, osaamisen ja infrastruktuurin yhdistelmä.

 

Joensuun Tiedepuisto on yli 40 000 neliön Business Park, jota hyödyntää päivittäin 130 organisaatiota ja 2000 ihmistä.

Tiedepuistosta löydät 20 erilaista kokous-, seminaari- ja juhlatilaa. Kokonaisuuden täydentävät kolme saunaosastoa ja ravintolaa, huipputason kokoustekniikka sekä loistava sijainti. ”Meiltä saat mahdollisuudet myös oheisohjelman ja aktiviteettien järjestämiseen – tätä kaikkea tarjoaa Tiedepuiston Kokousmaailma”, asiakaspalveluvastaava Sari Korkalainen kertoo. Tiedepuistolla järjestettiin 2500 kokousta vuonna 2019.

 

Miksi Business Joensuu liittyi Congress Network Finland ry:hyn?

Tapahtuma-ala kehittyy ja tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, joiden hyödyntäminen jatkossakin edellyttää yhteistyötä, rohkeutta sekä ammattitaitoa. Ketterimmät ja osaavimmat menestyvät – tieto ja osaaminen lisääntyvät jakamalla. ”Yhdessä olemme enemmän – siksi CNF ry””, Sari toteaa ja odottaa innolla verkostoitumista toisten tapahtuma- ja kokousalan ammattilaisten kanssa.

 

Tervetuloa mukaan Sari ja kumppanit!

Näinä poikkeusaikoina toteamus “Yhdessä olemme enemmän” sopii kuvaamaan tilannetta paremmin kuin hyvin. Tästä syystä kokoamme sivuille listausta koulutuksista, webinaareista ja muista tapahtumista, joita voimme kaikki hyödyntää. Jos sinulla on tiedossa jotain, mistä haluaisit muidenkin tietävän, laitahan niistä viestiä Jenniinalle osoitteeseen jenniina.palmu@seinajokicongress.fi 

Kerro verkostollesi!

Tulevia tapahtumia

Congress Network Finland ry
© 2017 Congress Network Finland ry
Y-tunnus: 0221169-6